Η μαλακία σαν δεδομένο

 

Τελικά «το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι μαλακία» είναι χαρακτηριστικό του γενικού πληθυσμού που το παίρνω σαν δεδομένο. Η διαχείριση αυτής της μαλακίας είναι που σας κάνει εσάς τους μαλάκες τόσο απίθανα διαφορετικούς και σε σπάνιες περιπτώσεις μου προκαλείτε έκπληξη.

Έκπληξη επίσης μου προκαλεί η διαφοροποίηση της στα φύλλα, κι αυτό γιατί πχ περιμένω από τις γυναίκες ως πιο συναισθηματικές, να έχουν ποικιλία στη μαλακία, αντ’αυτού περιορίζονται ως επί το πλείστον στη γραφικές γκομενίστικες μαλακισμένες συμπεριφορές. Οι άντρες από την άλλη τη μαλακία την έχουν κάνει επιστήμη, τέχνη και σπορ. Μπράβο παιδιά.

Πρέπει να επισημάνω πως μαλάκας δεν είναι χαζός. Ο χαζός δεν έχει την επιλογή να διαλέξει ανάμεσα στο σωστό και το λάθος, ο μαλάκας όμως την έχει και αυτόματα ανάμεσα τους θα διαλέξει τη λάθος με περηφάνια και ζήλο.

Τέλος συμπληρώνω πως η μαλακία στο μυαλό που φιλοξενείται είναι η αδιαμφισβήτητη απόλυτη αλήθεια, ένα δεδομένο που με πάθος συντηρείται. Διότι εάν ο hoster της την αμφισβητήσει έστω και λίγο, διαλύεται και το μόνο που απομένει είναι η πικρή διαπίστωση πως «έκανα μαλακία».

Είμαι ρατσιστής με τους μαλακές. Τους βρίσκω πιο ενοχλητικούς κι από τις αυγουστιάτικες μύγες. Δίνω όμως περιθώρια πριν χαρακτηρίσω κάποιον εντελώς μαλάκα, μιας και μαλακίες έχουμε κάνει όλοι. Αν όμως το πάρεις το badge, θα το φοράς για πάντα.